neděle 19. března 2017

Klacky perfektně připravené na sezónu 2017, reprezentace nikoli.

Sezóna 2017 na krku, objemy po zimní přípravě naplněny. Tedy jak u koho. Zatímco klacky.cz mohou být se svými výkony na počátku roku spokojeny, reprezentace v adventure závodění se nepředvedla. Její výkony jsou malátné jak Příbram. A znáte ten vtip.

Prodavačka v příbramské Bille k zákazníkovi: Body sbíráte?
Zákazník: Smutný pohled.

První konfrontace přišla na K70, kde se do ambiciózního týmu TJ Packa Praha B vecpal Kurcák, který naprosto nepochopil svoji úlohu a tahal čelo družstva. Kdo to kdy viděl! Tým tak nemohl dopadnout lépe než 15. To my jsme s Mirkem moc dobře věděli, jaká role nám v družstvu Zdravotníku náleží, z pozice stoperů organizovali hru před námi a desítka nebyl žádný problém.



Z adventurových závodníků podal slušný výkon jen neprávem podceňovaný Hvězdář (9. místo). Z toho jediného jde před začátkem sezóny strach.


Slušně ještě zaletěl Duk...




O týden později mohli reprezentanti napravit pokleslý dojem na legendárním klání Brutus Extreme Orienteering. Kurcák zde již správně přijal svoji úlohu a dle pravidla, že tým má být na dohled/doslech, halekal povely na Báru z uctivé vzdálenosti. A hned to přineslo zlepšení.


A sem... Sem jsem vůbec nemusel, navigoval jsem z tohohle kopečku..

Zato naše nejlepší AR dvojice... V sobotu doběhli moc pozdě, v neděli zase brzy a na třetí místa tihle kluci zvyklí nejsou...

Fotka divná... Ale Jardovi prý odešla stehna.

My jsme nestačili na Sádla s Koťasem, asi jsme se moc kochali, protože jinak jsme byli výrazně lepší. V sobotu jsme cupitali 51 km a v neděli 37. A hned běžecký součet od začátku roku vypadá lépe.


Žádné komentáře:

Okomentovat